“Θα βγει τη νέα χρονιά”: Ανατριχίλα με το τραγούδι που έγραψε ο Καρράς όσο ήταν στην εντατική-Ποιος θα το τραγουδήσει

December 29, 2023

“Θα βγει τη νέα χρονιά”: Ανατριχίλα με το τραγούδι που έγραψε ο Καρράς όσο ήταν στην εντατική-Ποιος θα το τραγουδήσει

Διαφ.

Μια αποκάλυψη για τον Βασίλη Καρρά έγινε μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA, μια ημέρα μετά την κηδεία του στον τόπο καταγωγής του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας. Πλήθος κόσμος και αγαπημένα του πρόσωπα τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία, με την επιθυμία της γυναίκας του πάνω από το μνήμα να γίνεται σεβαστή.

Όπως λοιπόν κυκλοφόρησε, ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής όσο βρισκόταν μέσα από στην Εντατική, έγραψε ένα τραγούδι που θα κυκλοφορήσει στην αρχή του 2024.

«Το Πάσχα όταν έκανε εξετάσεις και πήρε τα αποτελέσματα, ήταν όχι απλά ελπιδοφόρα, έκανε σχέδια για το μέλλον. Το καλοκαίρι επιδεινώθηκε η κατάστασή του, είχε μπει τρεις φορές στην Εντατική. Σε μία από αυτές τις φορές, έγραψε ένα καταπληκτικό τραγούδι, ένα μυθικό τραγούδι όπως μου περιέγραψε άνθρωπος από το περιβάλλον του. Όταν το ολοκλήρωσε, πήρε τηλέφωνο τον πολύ καλό του φίλο, τον Νίκο Μακρόπουλο. Ο Βασίλης Καρράς είχε πολλούς φίλους, στην καρδιά του όμως είχε λίγους και ένας από αυτός ήταν ο Νίκος Μακρόπουλος.

Ήταν αρχές Σεπτέμβρη όταν πήγε και τον είδε ο Νίκος και του είπε να το βγάλει. Το έχει έτοιμο, όμως επειδή έγινε αυτό το αναπάντεχο δεν ξέρω τα σχέδιά του, ίσως το 2024 να το κυκλοφορήσει. Είναι ένα τραγούδι που θα λατρέψει ο κόσμος» ανέφερε η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου στην εκπομπή Super Κατερίνα, για τον Βασίλη Καρρά.

Οι 2 πιο δυνατές στιγμές στην κηδεία! Το ουίσκι στο φέρετρο και ο σπαραγμός “Αδερφέ μου, που με αφήνεις;”

Ο κόσμος κατέκλεισε τους δρόμους του χωριού και όλοι μαυροφορεμένοι με λουλούδια στο χέρι είπαν “αντίο” στον σπουδαίο λαϊκό καλλιτέχνη που με τα τραγούδια του μεγάλωσε πολλές γενιές. Ενώ, είχε μπει και στο βιβλίο γκίνες (δείτε το λόγο).

Όπως αποκάλυψε ο Ζαφείρης Μελάς σήμερα Πέμπτη 28/12 στο Πρωινό του ΑΝΤ1 όταν έγινε η σορός του μπήκε στο χώμα, ο κόσμος έφυγε από το νεκροταφείο και έμειναν πάνω από το μνήμα μονάχα η οικογένεια του και οι στενοί του φίλοι.

Όλοι με κλάματα τραγούδησαν το αγαπημένο τραγούδι της συζύγου του, ενώ υπήρξαν και άλλες δυο πολύ δυνατές στιγμές που τους έκαναν όλους να “λυγίσουν”.

Η μια σύμφωνα με τον Χάρη Λεμπιδάκη ήταν όταν ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης πήρε ένα μπουκάλι ουίσκι και έσταξε πάνω στην κάσα του, ενώ η δεύτερη όταν ο αδερφός του έσκυψε πάνω από το φέρετρο και σπάραξε στο κλάμα λέγοντας «αδερφέ μου, πού με αφήνεις;».

Πηγή

Διαβάστε επίσης: