Ξeσπά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Αμφıβάλλει ότı εiμαι ο πατέρας του παıδıού. Απεıλεί να αποκαλúψει πpάγματα για μένα»

February 27, 2024

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εξομολογείται: Αναρωτιέται εάν είμαι ο πατέρας του παιδιού. Αρνείται να αποκαλύψει λεπτομέρειες για εμένα.

Ξeσπά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: Αμφıβάλλει ότı εiμαι ο πατέρας του παıδıού. Απεıλεί να αποκαλúψει πpάγματα για μένα

Διαφ.

Μεγάλη κόντρα έχει ξεκινήσει ανάμεσα στη Super Κική και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, μετά από ένα σχόλιο που έκανε η ινσταγκράμερ για εκείνον.

Στο εν λόγω βίντεο, το οποίο η Super Κική ανήρτησε στο TikTok, παρουσιάζεται να ειρωνεύεται -όπως αναφέρει ο μουσικός- την ευχάριστη είδηση ότι θα γίνει πατέρας.

Δείτε το βίντεο:

@super_kikiii

#ντουέτο με @Μαυρίκιος Μαυρικίου #superkikiii???? #gamotinpatra #block

♬ πρωτότυπος ήχος – Μαυρίκιος Μαυρικίου

Την περασμένη εβδομάδα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σε τηλεοπτική του εμφάνιση εξέφρασε ανοιχτά την ενόχλησή του, ενώ σήμερα, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου μιλώντας στο Breakfast@Star, ο γνωστός μουσικός αποκάλυψε το προσωπικό μήνυμα που έλαβε από τη Σούπερ Κική.

Δεν έκανε κάτι καινούργιο, εγώ την έψαξα γιατί δεν την ακολουθώ και είδα ότι έτσι λειτουργεί αυτό το κορίτσι, σχολίασε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναφερόμενος στη Super Κική.

Αφήνει κάποιες αμφιβολίες την ώρα που λέω τη φράση ότι είμαι ο πατέρας του παιδιού. Αν αυτό η Σούπερ Κική το θεωρεί χιούμορ, εγώ το θεωρώ κακεντρέχεια, τοξικότητα και έχω να σας πω ότι έλαβα προσωπικό μήνυμα από την ίδια, το οποίο άλλο περίμενα να είναι, περίμενα να ακούσω μια συγγνώμη, αλλά μου είπε ότι θα απαντήσει με τρόπο που δεν θα μου αρέσει.

Θα αποκαλύψει πράγματα για μένα να μάθει όλος ο κόσμος πράγματα που δεν ξέρει για μένα… είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην πρωινή εκπομπή του Star.
Πηγή

Διαβάστε επίσης: