Ιερέας απоθεώνει τον Καλλιάνο μέσα σε εκκλnσία επειδή δεν ψńφισε τον γάμο των ομόφuλων

February 27, 2024

Ιερέας απоθεώνει τον Καλλιάνο μέσα σε εκκλnσία επειδή δεν ψńφισε τον γάμο των ομόφuλων

Διαφ.

Ο ιερέας επαινεί τον Γιάννη Καλλιάνο, τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και μέσα στην εκκλησία αναφέρει: “Είναι από αυτούς που δεν ψήφισαν”.

«Άξιος» ο Γιάννης Καλλιάνος, σύμφωνα με τον ιερέα της εκκλησίας στην οποία συνηθίζει να εκκλησιάζεται ο βουλευτής της ΝΔ, επειδή καταψήφισε το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Τι δεν ψήφισαν; το νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο και τα ομόφυλα ζευγάρια. Κι αμέσως οι πιστοί που βρίσκονται στο ναό ξεσπούν σε χειροκροτήματα. Κι ο Γιάννης Καλλιάνος είναι συγκινημένος. Και ο ιερέας συνεχίζει: “Ο Γιάννης ο Καλλιάνος δεν ψήφισε” και ο βουλευτής κουνά συγκαταβατικά το κεφάλι του. Και οι πιστοί χειροκροτούν ξανά.

Δείτε το βίντεο

Η εκκλησία τους τελευταίους μήνες πήρε ξεκάθαρη θέση κατά του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η Ιερά Σύνοδος, όχι μόνο αποφάσισε ομόφωνα να αντιτεθεί στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά εξέδωσε και εγκύκλιο, λίγο πριν την ψήφιση του νόμου, που έλεγε ότι η ομοφυλοφιλία έχει καταδικαστεί από τη σύνολη εκκλησιαστική παράδοση, αρχής γενομένης από τον Απόστολο Παύλο και αντιμετωπίζεται με τη μετάνοια, η οποία είναι αλλαγή τρόπου ζωής. Το κείμενο μάλιστα διαβάστηκε σε όλες τις εκκλησίες.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: