Ευγενία Μανωλίδου: «Όταν ο άνθρωπός σου είναι στα κοıνά, εσύ πρέπει να κάνεις πίσω»

February 27, 2024

Ευγενία Μανωλίδου: «Όταν ο άνθρωπός σου είναι στα κοıνά, εσύ πρέπει να κάνεις πίσω»

Διαφ.

“Όταν ο άνθρωπος σου είναι στα κοινά, εσύ πρέπει να κάνεις πίσω. Δεν το λέω με παράπονο, πιστεύω πως έτσι πρέπει να γίνει” σημείωσε η Ευγενία Μανωλίδου.

Η Ευγενία Μανωλίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Ελένη το μεσημέρι της Δευτέρας και μίλησε για την προσωπική της ζωή και για τον λόγο που έχει κλείσει για την ίδια ο κύκλος της μουσικής.

«Το 2016 είχα αποφασίσει να πάω στη Αμερική για να κάνω μουσική, καθώς οι ορχήστρες στην Ελλάδα είναι κρατικές, και λόγω της εργασίας του άντρα μου, δεν μπορούσα να έχω επαγγελματική σχέση με το κράτος. Ο Άδωνις δεν ήθελε να φύγουμε. Τα δύο μεγάλα παιδιά μου ήταν στην Αμερική τότε. Και είπα στον Άδωνι πως εάν δεν φύγουμε θα σταματήσω να κάνω μουσική. Πλέον, επαγγελματικά έχει κλείσει ο κύκλος της μουσικής» ανέφερε η Ευγενία Μανωλίδου.

«Όταν ο άνθρωπος σου είναι στα κοινά, εσύ πρέπει να κάνεις πίσω. Δεν το λέω με παράπονο, πιστεύω πως έτσι πρέπει να γίνει. Είναι αδύνατον τα παιδιά να προχωρήσουν σε μία βάση, εάν και οι δύο γονείς είναι στο προσκήνιο. Δεν θα μπορούσα να μπω στην πολιτική. Δεν είναι για εμένα. Όταν γνώρισα τον Άδωνι δεν ήταν στην πολιτική. Η ‘’Ελληνική Αγωγή’’ μας έφερε κοντά» είπε η Ευγενία Μανωλίδου για την απόφασή της.

Δείτε το βίντεο
Πηγή

Διαβάστε επίσης: