Δεν ξεχώριζαν ποια είναι η Νατάσα και ποια η Νέλλυ: Η Μποφίλιου έχει αδερφή και είναι πιο ίδιες και από δίδυμες

April 25, 2024

Δεν ξεχώριζαν ποια είναι η Νατάσα και ποια η Νέλλυ: Η Μποφίλιου έχει αδερφή και είναι πιο ίδιες και από δίδυμες

Διαφ.

Ο Πάνος Μουζουράκης, γνωστός για τον απρόβλεπτο και ιδιοσυγκρασιακό του χαρακτήρα, ενώθηκε επιτέλους με τους δύο αγαπημένους του φίλους και συνδημιουργούς, οι οποίοι του προσφέρουν όχι μόνο αγάπη και εκτίμηση, αλλά και μια παράλληλη καλλιτεχνική πορεία.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος ειδικά για εκείνον έγραψαν 9 τραγούδια ενηλικίωσης, τα οποία απεικονίζουν με έναν μοναδικό τρόπο την εποχή μας μέσα από το πρίσμα της γενιάς τους.

Ένα από αυτά τα τραγούδια είναι το «Μεγαλώνω», το οποίο είχε ήδη αποκτήσει αρκετή δημοτικότητα πριν καν κυκλοφορήσει, καθώς ο Πάνος Μουζουράκης το είχε ερμηνεύσει σε live εμφανίσεις του από το περασμένο καλοκαίρι.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, που μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube, σκηνοθετήθηκε από τον Κώστα Καρύδα.

Κατά την παρουσίαση του νέου του δίσκου χθες, ο Πάνος Μουζουράκης φαινόταν ευχαριστημένος και χαρούμενος για το έργο του, ενώ πολλοί φίλοι και συνάδελφοί του τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός του, Μαριλού Κόζαρη.

«Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα… Την κρίση ηλικίας νομίζω την παθαίνεις στα 50 αλλά μπορεί να μου πέρασε ανεπαίσθητα γιατί άλλοι στην κρίση ηλικίας θα πάρουν τη Ferrari, θα πάρουν διαζύγιο και μια ξανθιά από τις Βόρειες χώρες να ταξιδέψει τον κόσμο, εγώ παντρεύτηκα…. Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία και νιώθω πάρα πολύ όμορφα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης μιλώντας στις κάμερες, ενώ δεν δίστασε να πει ότι έχει βαφτίσει την κόρη του και δεν το έμαθε κανείς.

Κατά την παρουσίαση του άλμπουμ του καλλιτέχνη, παρατηρήσαμε ανάμεσα σε άλλους και τον Κωστή Μαραβέγια με την Τόνια Σωτηροπούλου, αλλά οι αδερφές Μποφίλιου έκλεψαν την παράσταση.

Η Νατάσα και η Νέλλυ μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και πόζαραν με χαρούμενη διάθεση για τον φωτογραφικό φακό.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: