Ξύλο μέσα στη Βουλή: Πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών έριξε μπουνιά στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο

April 25, 2024

Ξύλο μέσα στη Βουλή: Πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών έριξε μπουνιά στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο

Διαφ.

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν μέσα στη Βουλή και συγκεκριμένα ακριβώς έξω από την Ολομέλεια όταν ένας βουλευτής της Ελληνικής Λύσης δέχθηκε επίθεση από τον ανεξάρτητο βουλευτή Βασίλη Γραμμένο.

Πρόκειται για τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο ο οποίος δέχθηκε μπουνιά από τον Ανεξάρτητο πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνο Φλώρο.  Ο κ. Γραμμένος δέχεται τις πρώτες βοήθειες στο Ιατρείο της Βουλής.




Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο ξεκίνησε από την Ολομέλεια όπου εξεταζόταν η άρση της ασυλίας του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου μετά από μήνυση που είχε υποβάλλει εναντίον του ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου για επιθέσεις που είχε δεχθεί μέσω διαδικτύου από τρολ πίσω από τα οποία υποστηρίζει ότι είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Τον βουλευτή Φλώρο προσπάθησε να συγκρατήσει συνάδελφός του όπως βλέπετε στις φωτογραφίες αλλά ήταν αδύνατον.

Καρέ καρέ το επεισόδιο

floros vouli

Μόλις βγήκαν από την Ολομέλεια και ενώ βρίσκονταν στις σκάλες ο βουλευτής Βασίλης Γραμμένος δέχτηκε μπουνιά από τον βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί τραυματισμένος στο ιατρείο.

Ο διάλογος που προηγήθηκε μεταξύ των δυο βουλευτών σοκάρει: 

Κωνσταντίνος Φλώρος : Αυτό θα το κρίνουν οι δικαστές.
Β. Γραμμένος : Βούλωσε το εσύ σκουπίδι
Κ. Φλώρος : Άντε
Β. Γραμμένος: Γ@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γα@@@ θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα θα το θυμάσαι παλιόπ@@

Οι δύο τους βγήκαν έξω από την αίθουσα και τότε ο Κωνσταντίνος Φλώρος τον έπιασε από το λαιμό και τον έριξε κάτω.

vouleutis ksylo3

vouletis ksylo1
vouleutis ksylo 1

Για κτηνωδία μίλησε ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας και τόνισε ότι οι συνέπειες αυτής της πράξης θα φροντίσει να είναι βαριές. Ο βουλευτής θα παραπεμφθεί για την άρση της ασυλίας του αλλά και στη δικαιοσύνη.

vouli xylodarmos scaled 1

Τασούλας: Αποπομπή 15 ημερών για τον Φλώρο από τις εργασίες της Βουλής

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, γνωστοποίησε ότι θα ζητήσει την ανώτερη ποινή που προβλέπει ο κανονισμός, μετά το πρωτοφανές επεισόδιο που έγινε πριν από λίγο εντός του Κοινοβουλίου.

Δηλαδή, ο κ. Τασούλας θα ζητήσει την αποβολή του Κωνσταντίνου Φλώρου από τη Βουλή για 15 ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος (πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών) επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο, έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: