«Λύγισε» ο Γιάννης Καλλιάνος στο Live News: «Εύχομαι να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα απέναντί μου»

April 25, 2024

«Λύγισε» ο Γιάννης Καλλιάνος στο Live News: «Εύχομαι να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα απέναντί μου»

Διαφ.

Η αγωνία του Γιάννη Καλλιάνου για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα οργή. Για τους γιατρούς, που όπως καταγγέλλει αδιαφόρησαν παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του.

Για την κατάσταση που κλήθηκε να διαχειριστεί τις τελευταίες μέρες και όπως πιστεύει έχει τύχει να αντιμετωπίσουν και μια σειρά από άλλοι άνθρωποι που «έλιωναν» από αγωνία για τους δικούς τους, όπως εκείνος για τον πατέρα του.

Ο Γιάννης Καλλιάνος μιλώντας στο LIVE NΕWS περιέγραψε τα όσα συνέβησαν με τον πατέρα του.

«Είδα την ανακοίνωση του νοσοκομείο «Αττικόν», εύχομαι εάν έχει παιδιά ο κ. Αποστολόπουλος που το υπογράφει, και ο κάθε γιατρός αυτού του νοσοκομείου, να μην τον δουν ποτέ τα παιδιά του όπως είδα εγώ τον πατέρα μου. Μετά από τρεις μέρες νοσηλείας έγινε η εγχείρηση και του ακρωτηρίασαν το δάχτυλο.

Δείτε το βίντεο:

Μετά από 3-4 μέρες ξεκίνησε η δύσπνοια. Στην κλινική μας έλεγαν πως πάνε όλα τέλεια αλλά εμείς ανησυχούσαμε. Όλοι μου έλεγαν ‘’σκίζουμε τα πτυχία μας, ο πατέρας σας πάει εκπληκτικά και αύριο, μεθαύριο θα βγει’’. Κρίθηκε από τον καθηγητή πως ο πατέρας νου δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις να μπει στην εντατική. Εύχομαι να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα απέναντί μου με αυτά που έχουν να γίνει. Μιλάω ως πολίτης. Έχω καταγεγραμμένες συνομιλίες γιατί έτρεμαν τα χέρια μου και δεν μπορούσα να γράψω. Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες και τις μήτρες που έχουν βιώσει κάτι τέτοια.

Ο πατέρας μου τώρα είναι στην εντατική και διασωληνομένος. Ο άνθρωπος πέθαινε και εμείς φωνάζαμε και αυτοί μας έλεγα όλα καλά. Ο πατέρας μου χθες σχεδόν έφυγε και τον επανάφεραν. Του δίνουν 5-15% να τα καταφέρει».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: