Μuστήριο με το νεκpό έμβρuο στα Εξάρχεια – Τι ερεuνούν οι αρχές

February 27, 2024

Μuστήριο με το νεκpό έμβρuο στα Εξάρχεια – Τι ερεuνούν οι αρχές

Διαφ.

Οι Αρχές θεωρούν πως κάποια γυναίκα το γέννησε στην τουαλέτα και μετά εξαφανίστηκε

Τη λύση του μυστηρίου με το νεκρό έμβρυο που βρέθηκε μέσα σε σωλήνα αποχέτευσης στο κέντρο της Αθήνας προσπαθούν να βρουν οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας Εξαρχείων.

Για το λόγο αυτό, μετέφεραν σε ειδικό ψυγείο το έμβρυο, φωτογραφία του οποίου αποκαλύπτει το newsit.gr., προκειμένου να ξεκινήσει μια σειρά εξετάσεων και να διαπιστωθεί ποια είναι η μητέρα και πριν από πόσες ημέρες συνέβη το ανατριχιαστικό περιστατικό.

Όπως προκύπτει από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Εξαρχείων το έμβρυο, το είχαν σε ένα ψυγείο και το πρωί θα ενημέρωναν ιατροδικαστική υπηρεσία.

nekro emvrio 2

Έχουν εντοπίσει τον κοινωνικό λειτουργό και υπεύθυνο των γραφείων, ενώ εξετάζεται και η γυναικολόγος που βλέπει μητέρες εθελοντικά, με τους αστυνομικούς του Τμήματος Εξαρχείων να πιστεύουν ότι κάποια από αυτές που πήγαινε εκεί για επίσκεψη το γέννησε στην τουαλέτα και στη συνέχεια σηκώθηκε και έφυγε.
Έχει ήδη ενημερωθεί ο εισαγγελέας, θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή ενώ συνεχίζεται η εξέταση μαρτύρων, έτσι ώστε να μπορέσουν να διαπιστώσουν οι αρχές σε ποια γυναίκα από εκείνες που επισκέπτονταν το χώρο είναι το μωρό.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

solonos 2 1 solonos arthrou solonos 1 1

Πηγή

Διαβάστε επίσης: