Γιάννης Καλλιάνος: Η Ματίνα Παγώνη απαντά για την περιπέτεια του πατέρα του στο νοσοκομείο

April 25, 2024

Γιάννης Καλλιάνος: Η Ματίνα Παγώνη απαντά για την περιπέτεια του πατέρα του στο νοσοκομείο

Διαφ.

Ξέσπασε ο Γιάννης Καλλιάνος με βίντεο στα social media στο οποίο κατηγορεί το ιατρικό προσωπικό για την περιπέτεια του πατέρα του στο νοσοκομείο.

«Του φέρθηκαν πολύ καλά στην Βούλα αλλά του είπαν ότι τέτοια μεγάλα θέματα δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν όπως θα έπρεπε και θα πρέπει να βρεθεί σε άλλο νοσοκομείο. Πήγε ο πατέρας μου σε αυτό το νοσοκομείο και του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Τις επόμενες πέντε ημέρες πήγαινε καλά. Την έκτη μέρα έκανε κορεσμό», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια ο μετεωρολόγος – βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε το βίντεo:

Η Ματίνα Παγώνη σε επικοινωνία με το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Alpha απάντησε: «Οι γιατροί κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν με τον κάθε ασθενή, ανεξάρτητα τι συγγένεια έχει και ποιος είναι ο τίτλος του. Δεν έχει καμία σημασία αυτό. Όλοι οι ασθενείς είναι ίδιοι για τους γιατρούς. Και πάνω από όλα θα πω το εξής, ένας ασθενής για να μπει στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί υπάρχουν κριτήρια, αυτό το αποφασίζει η ομάδα γιατρών που παρακολουθεί τον ασθενή».

Στη συνέχεια, η Μαρίνα Παγώνη συμπλήρωσε: «Το παραπάνω περιστατικό δεν το γνωρίζω, άρα ιατρικά δεν μπορώ να πω».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: